Bloomsbury

"No hour of life is wasted that is spent in the saddle."

- Winston S. Churchill

Tervetuloa meille!

Yksinvaltiaana olo on äärimmäisen helppoa. Saan päättää mitä hevosia ostan ja kuinka paljon. Milloin me mennään kilpailuihin, kuka kengittää ja kenet astutetaan. Toista se oli Leevin kanssa Kupperiskujan tallin aikoina. Hevosia ei saanut ostaa ikinä ja jos sai, niin niiden piti sopia tietynlaiseen muottiin. Olihan meillä hetkemme, mutta kaikki on paremmin näin. Leevi jäi Kupperikseen ja mä lähdin tänne Etelä-Suomeen, kotitilalleni. Vuosia olin vanhemmilleni sanonut etten palaa kotikonnuille, koska se olisi jotenkin liian outoa ja vaikeaa pitää tallia, mitä omat vanhemmat olivat hoitaneet 50-vuotta. Se tilaisuus muuttaa takaisin Helsingin kupeelle tuli aika nopeaa. Kieltäydyin siitä muistaakseni kolmannen kerran, koska me asuttiin Leevin kanssa omalla tilalla Kotkassa. Avioero Leevistä kumminkin oli viimeinen arkku naulaan. Mähän en tähän kylään jäisi! Laitoin elämäni ranttaliksi (joo, taas kerran) ja palasin tänne, missä mun on hyvä olla. Sen toteamiseen meni 15-vuotta, että mun ei olisi koskaan pitänyt lähteä täältä mihinkään. Nyt oon palannut ja voin paremmin kuin koskaan ennen! Tää on mun koti.

Bloomsbury—tai ihan vaan BB—on koti mun hevosille. Pääasiallisesti meiltä löytyy puoliverisiä (etenkin holsteineja estesuvuista!), mutta myös muita rotuja on vuosien varrella astunut kuvioihin. Kuten söpöläiseni Täplä, Kupperiskujan ajoilta. Se toimittaa lähinnä seuraponin virkaa, mutta onhan tuolla nyt ihan parasta käydä välillä rallittelemassa maastossa! Meidän kaikki hevoset on tosi hienoja ja tykkään jokaisesti ihan val-ta-vas-ti. Tavoitteet liikkuvat jossain kisaosallistumisten ja laatisten rajamailla, mutta jok'ikisen hevoseni tehtävä on tuottaa mulle hyvää oloa ja fiilistä. Siinä ne ovat onnistuneet ihan täydellisesti. BBssä mun apuna toimii Blanka, mun bestis sekä kaksi osaavaa valmentajaa. Jos meidän toiminta tästä oikein kasvaa, niin sitten on mietittävä toki lisää työntekijöitä. Mutta näin me nyt toistaiseksi pärjätään oikein mallikkaasti!

Toivottavasti viihdyt meillä ja tuut myös toistekin!

- meera (VRL-14752)

Viimeisin päivitys 12.4.2019

Otteita talliarjesta
"Oon aina ollut heikkona kimoihin hevosiin ja nyt kevätauringon alla Liekki näytti aivan marmoripatsaalle. Havahduin sitten yhtäkkiä varsamaiseen huudahdukseen. Katseeni löysin ihanan Velhon! Se riepotteli suussaan pientä kuusenrankaa ja näytti kuin Velho olisi tanssinut sen kanssa tangoa."
lue lisää ( meera 25.2.19)

Ajankohtaista

Sanokaa moi ihanalle Jaspikselle!

Kaikille hevosille putsit tarhaan hokkien vuoksi!

Tutustumisen arvoisia talleja
  Defective
  Minas Tirith
  Kastanjeholm
  Spooky Wood
  Stall Sjöholma
  Moon Sugar LTD

VRL-00816

virtuaalitalli

© Bloomsbury 2019.