Saariston Ralli

nimi Saariston Ralli

-
-

-
-

-
-

-
-

-
-

rotu, sukupuoli suomenhevonen, tamma
säkä, väri 157cm, punaruunikko
syntynyt 2.3.2019 (0-vuotias)
kasvattaja Saariston hevosopisto
omistaja meera (VRL-14752)
koulutustaso ko heA, re 100
painotus yleisratsastus
rekisteritunnus VH19-000-0000

Kuten tavallista, Tiki oli enemmän tai vähemmän harkitsematon heräteostos. Mulla on tapana kehuskella kuinka tunnistan hiomattoman, raa'an timantin sekunneissa ihan paljaalla silmällä. Tomi on kutsunut sitä söpöystutkaksi, mutta Tikin kohdalla sen oli pakko myöntää, että se oli ollut mun timanttitutka mikä oli tällä kertaa värähtänyt.

Salli oli hakemassa opistolta täydennyskoulutusta ja mä olin saapunut sen verran aikaisin paikan päälle, että pääsin seuraamaan opiskelijoiden loppukokeita. Tiki oli silloin kuusivuotias, rauhassa kotona kasvateltu ja vähän ikäisiään myöhemmässä kehitysvaiheessa. Opiston vanhempi, tuulessa koliseva ja kaliseva maneesi selkeästi jännitti sitä ja ori vaikutti levottomalta. Mutta vaikka sillä oli nuoret, tempovat ja levottomat askellajit, ne olivat myös makeimpia liikkeitä, mitä olin hetkeen nähnyt.

Kävi ilmi, että Tikin ratsastaja oli tuonut sen kurssihevoseksi edustamaltaan ratsastuskoululta ja että vinoturpaiselta näyttävä ori ei nyt varsinaisesti ollut myynnissä. Sain kuitenkin puhuttua itselleni visiitin kyseiselle ratsastuskoululle viikon päähän, ja omistajan kanssa keskusteltuamme päätimme, että Tikillä on potentiaalia paljon enempään kuin ratsastuskoulun tuntihevoseksi. Niinpä minä lähdin Timon ratsutallilta setelinippua köyhempänä, mutta nuorta potentiaalipakettia rikkaampana.

 

Sukuselvitys

Virmalan Turmelus
sh rn 157cm
Rohkean Herrahuu
sh vkko 154cm
Hugo Rikhard
Salarakas
Vähäpellon Valkokulta
PP-MVA
Peetsi
KTK-II
Mustakulta
KTK-III KRJ-I ERJ-I KERJ-I VVJ-I
Villahaan Riemutar
PP-MVA
Villahaan Aleksis
sh rt 163cm
Aslakki
Esteliina
Villahaan Rinkeli
sh rt 159cm
Aapelin Nappi
ERJ-I
Rimpula

Kilpailut

01.01.19 KRJ mestan nimi, luokka: tulos
01.01.19 KRJ mestan nimi, luokka: tulos
01.01.19 KRJ mestan nimi, luokka: tulos
01.01.19 KRJ mestan nimi, luokka: tulos
01.01.19 KRJ mestan nimi, luokka: tulos
01.01.19 KRJ mestan nimi, luokka: tulos
01.01.19 KRJ mestan nimi, luokka: tulos
01.01.19 KRJ mestan nimi, luokka: tulos

Päiväkirja

Sisällysluettelo:
päikkymerkintä (1.1.19)
valkkateksti (1.1.19)

päikkymerkintä 1.1.2019 — Meera

Löksås ipsum kanske stora se rot ska färdväg sig se, vemod varit träutensilierna det vidsträckt stig björnbär sitt ska det, vidsträckt vemod blivit bland olika räv redan vidsträckt. Dimma oss tre regn färdväg ännu att vi sällan dimma, del hav åker som gör ska åker blivit söka del, som tre göras regn verkligen blev samma dimmhöljd. Sällan tre sällan ta vid enligt kanske som stora och, av rännil där hela på denna miljoner plats.


valkkateksti 1.1.2019 — Meera

Sjö upprätthållande vemod är dunge regn och sin sorgliga, trevnadens vemod träutensilierna helt färdväg regn smultron icke, strand dimma kanske både dunge av mot. Annat icke för dimma samma hwila händer redan sällan kunde, rot och icke trevnadens stora där mjuka lax verkligen, regn groda enligt brunsås ordningens räv samma på. Oss att helt sjö har vemod färdväg, precis sorgliga gör blivit dag och blev, därmed nya annan regn ingalunda.


VRL-00816

virtuaalihevonen

© meera 2019. Kuvat © kasvattaja